Hartslagsensor verbinden

Het is mogelijk om een Bluetooth® hartslagsensor te verbinden. De fiets is uitgerust om een signaal te kunnen ontvangen van een Bluetooth® Hartslag (HR) Monitor. Volg de instructies die bij je Bluetooth® HR-monitor zijn geleverd om de Bluetooth paring modus te activeren. Als je Bluetooth® HR-monitor in de paring-modus staat, volg dan deze stappen:
  1. Zet de Bluetooth® hartslagmonitor aan en zorg dat deze (indien nodig) in de pair/koppel modus staat.
  2. Druk op de Bluetooth® knop op de Console. De Console zal actief zoeken naar monitoren in de buurt en snel het Bluetooth® hartslagmonitor aangesloten pictogram laten knipperen.
  3. Als de verbinding tot stand is gebracht, knippert het Bluetooth® pictogram van de hartslagmonitor samen met je hartslag en wordt jouw huidige hartslagwaarde op de console weergegeven. Je bent nu klaar om te trainen. Aan het einde van de training druk je op de Bluetooth® knop om de hartslagmonitor los te koppelen van de console.