Profielen aanmaken

Binnen het Family Membership is het mogelijk om meerdere profielen aan te maken binnen je account. Hiermee is het mogelijk om je eigen voortang en voorkeuren te bewaren. Je kunt maximaal 4 profielen aanmaken.

Je maakt een nieuw profiel als volgt aan:

• Open de app/website
  • Kies in het startvenster voor Nieuw
  • Kies je kleur, deze kun je altijd wijzigen binnen jouw account.
  • Vul je naam in
  • Kies je primaire taal (de taal waarin de app wordt weergegeven) en de weergegeven talen (in welke taal je de lessen wilt volgen).

Wisselen tussen verschillende profielen kan via het menu rechts onderin het scherm (app) of rechtsboven (web).

Verwijderen profiel

Ga naar Menu -> Profielen bewerken/beheren. Kies het profiel dat je wilt verwijderen en klik op Profiel verwijderen.

Let op: Het hoofdprofiel dat is gekoppeld aan je account, kan niet verwijderd worden. Wil je je account opzeggen, dan doe je dit via Menu -> Instellingen/Lidmaatschap