Ik heb een actiecode, waar kan ik deze invullen?

Als je in het bezit bent van een actiecode dan kun je deze hier invullen. Je ziet dan direct de waarde van de actiecode en op welke manier deze zal worden toegepast.

Heb je al een lidmaatschap en wil je de actiecode alsnog toepassen? Neem dan even contact met ons op via de chat of via e-mail we helpen je graag!

Let op! Wij kunnen de actiecode alleen koppelen wanneer je een lidmaatschap aanmaakt of hebt aangemaakt via de website van CycleMasters. Heb je een lidmaatschap gestart via de iOS App Store? Neem dan even contact met ons op via de chat of e-mail.