Hoe kan ik een lidmaatschap starten?

Je kunt een lidmaatschap starten via onze website www.cyclemasters.com of via de CycleMasters iOS app die je downloadt in de AppStore. Als je onze CycleMasters Android app gebruikt dan meld je je aan als lid via onze website. Vervolgens kun je dan inloggen in de Android app.

Kies je voor een lidmaatschap via de website dan kun je jouw lidmaatschap beheren en wijzigen via jouw account op de website en worden de betalingen uitgevoerd door onze betaalpartner Stripe. Kies je ervoor om een lidmaatschap te starten via de iOS app dan kun je het lidmaatschap beheren via de Apple App Store en worden de betalingen uitgevoerd door Apple.

Let op: Alleen als je kiest voor een lidmaatschap via onze website kun je actiecodes gebruiken en, bij een maandlidmaatschap, je lidmaatschap pauzeren. Deze opties zijn niet beschikbaar via Apple.