Hoe kan ik een lidmaatschap starten?

Je kunt een lidmaatschap starten via onze website www.cyclemasters.com of via de CycleMasters iOS app die je downloadt in de AppStore. Als je onze CycleMasters Android app gebruikt dan meld je je aan als lid via onze website. Vervolgens kun je inloggen in de Android app.

Lidmaatschap via de website

Kies je voor een lidmaatschap via de website dan kun je jouw lidmaatschap beheren en wijzigen via 'Instellingen' op de website en worden de betalingen uitgevoerd door onze betaalpartner Stripe.

Lidmaatschap via Apple

Kies je ervoor om een lidmaatschap te starten via de iOS app dan kun je het lidmaatschap beheren via de Apple App Store en worden de betalingen uitgevoerd door Apple. Bij vragen over betalingen moeten we je in dit geval altijd doorverwijzen naar de support afdeling van Apple.

Let op: Alleen als je kiest voor een lidmaatschap via onze website kun je actiecodes gebruiken en, in het geval van het maandelijkse lidmaatschap, je lidmaatschap pauzeren. Deze opties zijn niet beschikbaar via Apple.