Op welke apparaten kan ik CycleMasters afspelen?

Je kunt de CycleMasters workouts afspelen op een desktop/laptop, smartphone en tablet. We raden aan de App te gebruiken en anders de Chrome browser. Je kunt onze app voor iOS downloaden in de AppStore en de Android-app in Google Play.

De iOS app is geschikt voor alle iPhones met minimaal iOS 13. De Android app kan geïnstalleerd worden op toestellen met minimaal Android 6.0. Als je een TV gebruikt om de workouts te doen, raden we je aan om gebruik te maken van Chromecast of AppleTV. Chromecast is beschikbaar in zowel de iOS app als de Android app en in de Google Chrome browser/app. Casten via de AppleTV kan via de iOS app of de Safari browser.

Hoewel op sommige Smart tv's de workouts ook direct kunnen worden afgespeeld, ondersteunen we deze manier van afspelen niet officieel. Wij kunnen hier ook geen support op leveren.