Hoe kan ik CycleMasters bekijken op mijn TV?

Voor het bekijken van onze workouts op een groot scherm, zoals een TV, raden we je aan om gebruik te maken van Chromecast of AppleTV.

Chromecast is beschikbaar in zowel de iOS app als de Android app en in de Google Chrome browser/app. Casten via de AppleTV kan via de iOS app of de Safari browser.

In sommige gevallen zijn de workouts ook rechtstreeks op een smart tv af te spelen. Hier hebben wij echter geen app voor ontwikkeld, en we ondersteunen het afspelen via de browser op een Smart tv officieel niet. Wanneer dit niet naar behoren functioneert, raden wij dus een van bovenstaande opties aan.