Inloggen via Google & Apple

Door te verbinden met Apple Login en/of Google Login kun je eenvoudig inloggen bij CycleMasters met jouw gegevens van deze diensten. Je kunt op 2 manieren verbinden met deze diensten:

1. Op het inlogscherm van de website en via het startscherm in de app kies je voor inloggen met Google of Inloggen met Apple

2. Via 'Mijn Profiel' > 'Profielinstellingen' kun je verbinden met Google Login of Apple Login

Na het kiezen van één van deze diensten, wordt je doorgestuurd naar een pagina van de betreffende dienst waar je de koppeling kunt bevestigen. Nadat je de dienst gekoppeld hebt, kun je inloggen met de gegevens van deze dienst.