Dynamische Interface

Vanaf oktober '21 bevatten zowel de Studio Rides als de Scenic Rides een dynamische interface. Dit betekent dat je zelf bepaalt welke data in beeld wordt vertoond tijdens het volgen van de les.  

Web vs. App
De dynamische interface is te gebruiken, wanneer je via de website workouts volgt. Maak je gebruik van de app? Dan kun je gebruikmaken van deze interface, maar enkel wanneer je de app gebruikt in combinatie met een Chromecast. Het rechtstreeks op jouw tablet of mobiel toepassen van de Dynamische interface via de app is helaas nog niet mogelijk.

Welke data zie je terug?
Met de dynamische interface, kun je ervoor kiezen om de volgende data in beeld te tonen:

  • Track Notificaties, artiest en naam van de huidige track
  • Fase Notificaties, houdt bij in welke fase van de les je zit.
  • Workout Interface, hier wordt weergegeven hoeveel calorie├źn er zijn verbrand, de huidige en volgende track zone, de gewenste heart rate en de resterende tijd van de huidige track
  • Resterende tijd, dit betreft de resterende tijd van de complete workout

Je kunt er zelf voor kiezen welke data je wel en niet toont op je scherm. Via het tandwiel rechts onderin je scherm, kun je de verschillende onderdelen (de)-selecteren. Deze instellingen worden onthouden, zodat je bij de eerstvolgende workout met dezelfde weergave van start gaat. 

LET OP! Wil je via de app, in combinatie met Chromecast gebruikmaken van de dynamische interface? Alle onderdelen van de dynamische weergave zijn per gebruiker automatisch geselecteerd. Wanneer je bepaalde onderdelen wilt uitschakelen, dan kun je dit doen door in te loggen op je account in de webomgeving. Start een video die beschikt over de dynamische weergave en zet de onderdelen uit die jij niet in beeld wilt zien. Je zult deze nu ook niet meer in beeld zien wanneer je via de app een les opstart. 

Welke lessen beschikken over de dynamische interface?
Je herkent deze workouts aan het icoontje met 6 blokjes dat op afbeelding van de workouts wordt weergegeven in het lesoverzicht op de website. Daarnaast vind je op de lesdetailpagina de tag 'dynamische interface'. Wanneer je deze tag selecteert, wordt een lijst getoond met de workouts die over deze functie beschikken. Tenslotte worden deze workouts als aparte categorie weergegeven op jouw persoonlijke dashboard. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op