Apparaten toevoegen

Voor elk zakelijk lidmaatschap, kun je tot maximaal drie apparaten toevoegen. Elk apparaat heeft zijn eigen inloggegevens, waarmee kan worden ingelogd op het apparaat dat op jouw locatie wordt gebruikt.

je bijvoorbeeld een tablet die je gebruikt in de spinningruimte, dan creƫer je hier een nieuw apparaat met de naam 'tablet spinningruimte'.

Met de automatisch gegenereerde gebruikersnaam en het door jou gekozen wachtwoord, kan er vervolgens ingelogd worden op het specifieke apparaat. Via deze inlog is er toegang tot alle workouts, maar kunnen belangrijke gegevens zoals betaalmethodes en wachtwoorden niet worden gewijzigd.