Hoe werkt een zakelijk lidmaatschap?

Om CycleMasters workouts beschikbaar te maken voor jouw leden, is een zakelijk lidmaatschap en commerciële licentie vereist. Met dit lidmaatschap kunnen jouw leden onbeperkt deelnemen aan zowel Cycling, Strength als Yoga workouts. Dit biedt hen de flexibiliteit om te sporten op tijden die voor hen het beste uitkomen. Met ons uitgebreide team van coaches breid je niet alleen jouw aanbod uit, maar creëer je ook direct meer waarde voor jouw leden.


Er zijn drie mogelijkheden om een CycleMasters in jouw club af te spelen:

  • Via CycleMasters, Perfect voor single clubs, bedrijven met een in-house fitness ruimte of kleine ketens met eigen hardware
  • Via FunXtion, Perfect voor grotere ketens. Virtual Player, Multiscreen Solution & MemberApp oplossingen
  • Via Wexer, Perfect voor grotere ketens. Wexer Virtual, Web Player/App & SDK/API-oplossingen

Registratie via CycleMasters

Een lidmaatschap bij CycleMasters start je via de website. Na het aanmelden kom je terecht in de beheerdersomgeving. Je maakt hier allereerst een gebruikersnaam aan. Binnen dit beheerdersaccount kun je alle zaken regelen op het gebied van jouw lidmaatschap, betalingen en inloggegevens.


Ook heb je de mogelijkheid om maximaal 3 apparaten toe te voegen, waarop jij de workouts wilt gaan afspelen. Deze 'apparaten' krijgen een eigen inlognaam en wachtwoord en met deze inloggegevens kun je inloggen in de app (iOS of Android), waarna je de workouts kunt selecteren en afspelen.


Registratie via FunXtion

FunXtion biedt multifunctionele oplossing om het gebruik van de ruimte in jouw club te optimaliseren, met de mogelijkheid om deze volledig te customizen in de huisstijl van je merk. Lees hier meer.


Registratie via Wexer

Wexer biedt een digitaal platform met geavanceerde koppelingen. Werken met 4000+ fitnessclubs in over 50 marken. Lees hier meer.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op