Ik kan mijn hartslagsensor niet koppelen

Heb je problemen met het koppelen van je hartslagsensor? Controleer dan de volgende punten:

• Bluetooth ingeschakeld? Zorg dat de Bluetooth van je apparaat is ingeschakeld voordat je probeert om je sensor te koppelen.
  • Hartslagsensor ingeschakeld? Zorg dat de hartslagsensor aan staat of geactiveerd is voordat je probeert om je sensor te koppelen.
  • Gebruik je een horloge, zorg er dan voor dat je horloge het delen van hartslaggegevens met andere apparaten ( Bluetooth HR broadcasting ) ondersteund en dat deze functie/modus in ingeschakeld.
  • De meest hartslagsensoren kunnen slechts met een apparaat tegelijk verbonden zijn. Zorg dus dat alle eerde gemaakte verbindingen zijn verbroken voordat je probeert om je sensor te koppelen.