Op welke manier kan ik de lessen afspelen in mijn sportschool?

Het afspelen van de workouts is eenvoudig. Gebruik daarvoor een laptop, tablet of telefoon. Voor de optimale ervaring raden we bijvoorbeeld de Lenovo Tab M10 aan. Deze tablet biedt uitstekende prestaties en beeldkwaliteit, waardoor jouw leden moeiteloos kunnen genieten van de workouts.

Creƫer de ultieme beleving

Voor een groter schermervaring, bijvoorbeeld op een tv, voor jouw leden is de Google Chromecast Ultra - Media Streamer een uitstekende keuze. Gecombineerd met de tablet kunnen jouw leden de trainingen in volle glorie ervaren op een groter scherm, wat de beleving intenser maakt. Met een Tablet wandhouder bevestig je de tablet veilig in de buurt van jouw set-up, zodat leden de workouts zelf kunnen starten wanneer zij dat willen.

Geluid

Voor het beste geluid in jouw cycling zaal raden we de Vogel's Sound 3550 of de Sony HT-SF150 aan voor de ultieme beleving.

Heb je ondersteuning nodig? Dan staan onze medewerkers tijdens kantooruren klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via 085 888 28 53.