App op voorgrond - Lenovo M10

Gebruik je een Lenovo M10 Tablet, dan kun je gebruik maken van een functie genaamd "kiosk Mode' of 'App Pinning'. Hiermee blijft de CycleMasters app op de voorgrond draaien en kun je de tablet zo instellen dat gebruikers alleen toegang hebben tot de app en niet naar andere apps of instellingen kunnen navigeren.

Hier zijn de stappen om dit in te stellen:

1. Instellen van Kiosk Mode:

- Ga naar Instellingen op je Lenovo M10 tablet.

- Zoek naar Beveiliging.

- Zoek naar Scherm Vastzetten en schakel deze in.

2. App Pinning:

- Open de CycleMasters app.

- Druk op de Recente apps knop (vierkantje) om alle geopende apps weer te geven.

- Tik op het pictogram van de CycleMasters app en selecteer Vastzetten.

3. Beperkte Profielen:

- Ga naar Instellingen > Accounts > Meerdere Gebruikers.

- Tik op Nieuwe gebruiker of profiel en kies Beperkt profiel.

- Schakel alleen de CycleMasters app in voor dit profiel.

Met deze instellingen blijft de CycleMasters app altijd op de voorgrond en kunnen gebruikers niet naar andere apps of instellingen navigeren.