App op voorgrond - iPad

Om de een-app-modus in te stellen en de CycleMasters app op de voorgrond te laten draaien op jouw iPad, heb je een Mac met de Apple Configurator-app nodig, en een iPhone of iPad die je wilt gebruiken in de Kioskmodus. De een-app-modus opent automatisch de CycleMasters app en voorkomt het gebruik van andere apps.

Kiosk-modus inschakelen pop iPad

De Kiosk-modus of één-app-modus schakel je als volgt in:

1. Sluit de iPhone of iPad aan op de Mac met behulp van een USB-kabel. Je kunt meerdere iPhones en iPads tegelijk aansluiten als je Mac voldoende poorten heeft.
  2. Klik op het iOS-apparaat waarvan je de één-app-modus wilt inschakelen.
  3. Kies Taken > Geavanceerd > Start één-app-modus. Of: houd de Control-toets ingedrukt, klik op de geselecteerde apparaten en kies vervolgens Geavanceerd > Start één-app-modus.
  4. Selecteer de CycleMasters app die als enige mag worden gebruikt. Klik op Opties om meer mogelijkheden te zien.
  5. Kies de gewenste opties, klik op Pas toe > Selecteer app.