App op voorgrond - Android

Met de kiosk modus kun je ervoor zorgen dat alleen de CycleMasters app wordt getoond op jouw tablet en gebruikers geen gebruik kunnen maken van andere apps.

Stappen om de app vast te zetten:

1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar 'Beveiliging en Privacy' en ga vervolgens naar 'Meer Beveiligingsinstellingen'.
  3. Kies 'App Vastmaken' en schakel deze functie in
  4. Open vervolgens de CycleMasters app
  5. Tik op de knop 'Recent' of als je gebaren gebruikt, veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm en houd vast.
  6. Tik op het pictogram boven de app en selecteer Deze app vastmaken.