Hoe kan ik het lidmaatschap opzeggen?

Als je geen gebruik meer wilt maken van ons platform, kun je jouw lidmaatschap op elk moment online opzeggen. We hanteren geen opzegtermijn en stoppen het lidmaatschap aan het einde van de betaalde periode. Je kunt dan nog gebruik maken van het lesaanbod tot het einde van de huidige periode. Je account wordt daarna op non-actief gezet. Als je op een later tijdstip besluit om toch weer te starten, dan zul je een nieuw lidmaatschap aan moeten maken.

Ben je geregistreerd via de website van CycleMasters? Dan kan dat op de onderstaande manier.

Opzeggen via de website

Om je lidmaatschap op te zeggen, ga je op onze website naar de pagina ‘Instellingen’. Kies bij 'Jouw Lidmaatschap' voor 'wijzigen' waar je de instructies voor opzeggen volgt. Zodra je je lidmaatschap opzegt, wordt je account automatisch afgesloten aan het einde van je huidige factureringsperiode. Als je je lidmaatschap hebt beëindigd en zeker wilt zijn dat er bij ons geen data meer aanwezig is, kun je mailen naar hello@cyclemasters.com.

Conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die sinds 28 mei 2018 van kracht is, zullen dan al je gegevens worden verwijderd.

Als je gebruik maakt van de CycleMasters app uit de Google PlayStore dan heb je automatisch een account via de website. De opzegging dient dan ook via de website te gebeuren.

Heb je een account aangemaakt in de App Store? En weet je zeker dat je je lidmaatschap wilt opzeggen? Volg dan onderstaande stappen.

Opzeggen via de App Store

1. Ga op je iPhone of iPad naar 'Instellingen' > '[jouw Apple ID naam]' > 'Abonnementen'.
  2. Tik op het abonnement dat je wilt beheren.
  3. Kies een andere abonnementsoptie of tik op 'Annuleer abonnement'.