Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren?

Ja, dat kan! Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment pauzeren voor 1 tot maximaal 6 maanden. De pauzering start altijd aan het eind van de door jouw betaalde periode. Tijdens deze periode worden de betalingen gestopt en kun je geen gebruik maken van ons platform.

Na deze periode wordt het lidmaatschap automatisch weer hervat. Je ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging. Wil je het lidmaatschap eerder dan de aangegeven periode weer starten? Geen probleem; je kunt het lidmaatschap op elk moment weer hervatten en dit wordt dan de startdatum van je nieuwe periode.

Let op: Het pauzeren van een lidmaatschap is alleen mogelijk bij een lidmaatschap met maandelijkse betaling. Tijdens de gratis proefperiode is het niet mogelijk te pauzeren. Het is eveneens niet mogelijk om het lidmaatschap te pauzeren wanneer je het lidmaatschap bent gestart via de iOS App Store.