Wat heb ik nodig om te kunnen starten met CycleMasters?

Het enige dat je nodig hebt om te kunnen starten met CycleMasters is een Indoor Cycling fiets. Hier worden geen speciale eisen aan gesteld, dus je kunt zelf bepalen waar de fiets volgens jou aan moet voldoen en binnen welk budget je een fiets wilt aanschaffen. Neem een kijkje in onze webshop voor de diverse mogelijkheden.

Naast een Indoor Cycling fiets heb je een geschikt apparaat nodig om de workouts af te spelen (bijvoorbeeld telefoon, tablet, laptop). Tenslotte is een werkende internetverbinding nodig om de workouts te streamen naar jouw device.