Facturering

Maandelijks lidmaatschap
Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt maandelijks voortgezet totdat je deze opzegt. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om maandelijks je lidmaatschapskosten, voor de komende maand, af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode, tenzij je je lidmaatschap vóór de factureringsdatum opzegt. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt.

Jaarlijks lidmaatschap
Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt éénmalig in rekening gebracht. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om de lidmaatschapskosten voor één jaar af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode. Na dit jaar zal jouw lidmaatschap automatisch overgaan in een maandelijks lidmaatschap. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt. 

Facturen bekijken/downloaden
Je kunt de facturen downloaden via de 'instellingenpagina' van jouw account. Je vindt alle facturen bij het tabje 'lidmaatschap'. Klik hier om direct alle facturen te bekijken.

Lidmaatschap via iOS App Store
Heb je een lidmaatschap afgesloten via de iOS App Store? Houdt er dan rekening mee dat bij vragen over betalingen van het lidmaatschap, wij je moeten doorverwijzen naar Apple. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op