Facturering

Maandelijks lidmaatschap

Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt maandelijks voortgezet totdat je deze opzegt. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om maandelijks je lidmaatschapskosten, voor de komende maand, af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode, tenzij je je lidmaatschap vóór de factureringsdatum opzegt. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt.

Jaarlijks lidmaatschap

Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt jaarlijks éénmalig in rekening gebracht. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om de lidmaatschapskosten jaarlijks af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode. Na het eerste jaar ontvang je een mail waarin we je op de hoogte stellen van de naderende verlenging van jouw lidmaatschap. Je hebt dan voldoende gelegenheid om het lidmaatschap om te zetten naar een maandelijks lidmaatschap of het lidmaatschap op te zeggen. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt.

Facturen bekijken/downloaden

Je kunt de facturen downloaden via de 'instellingen pagina' van jouw account. Je vindt alle facturen bij het tabje 'lidmaatschap'. Klik hier om direct alle facturen te bekijken.

Lidmaatschap via iOS App Store

Heb je een lidmaatschap afgesloten via de iOS App Store? Houdt er dan rekening mee dat bij vragen over betalingen van het lidmaatschap, wij je moeten doorverwijzen naar Apple.