Facturering

Maandelijks lidmaatschap
Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt maandelijks voortgezet totdat je deze opzegt. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om maandelijks je lidmaatschapskosten, voor de komende maand, af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode, tenzij je je lidmaatschap vóór de factureringsdatum opzegt. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt.

Jaarlijks lidmaatschap
Momenteel is het alleen mogelijk om een jaarlijks lidmaatschap af te sluiten via de App Store in combinatie met onze iOS app. Binnenkort wordt het ook mogelijk een jaarlidmaatschap af te sluiten op onze website.

Facturen bekijken
Het is op dit moment nog niet mogelijk om de facturen via onze website te bekijken. Wil je graag een factuur inzien of heb je een vraag over een factuur, neem dan even contact met ons op via help@cyclemasters.com.