Facturering

Maandelijks lidmaatschap
Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt maandelijks voortgezet totdat je deze opzegt. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om maandelijks je lidmaatschapskosten, voor de komende maand, af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode, tenzij je je lidmaatschap vóór de factureringsdatum opzegt. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt.

Jaarlijks lidmaatschap
Je lidmaatschap bij CycleMasters wordt éénmalig in rekening gebracht. Bij het akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden geef je ons toestemming om de lidmaatschapskosten voor één jaar af te schrijven via de door jou geselecteerde betaalmethode. Na dit jaar zal jouw lidmaatschap automatisch overgaan in een maandelijks lidmaatschap. De afschrijving gebeurt op de kalenderdag waarop het betaalde gedeelte van je lidmaatschap is ingegaan. In bepaalde gevallen kunnen we de betalingsdatum wijzigen. Bijvoorbeeld in het geval dat we een bedrag niet op de door jou aangegeven datum konden afschrijven of wanneer je betaalde lidmaatschap is ingegaan op een dag die in een bepaalde maand niet voorkomt. 

Facturen bekijken
Het is op dit moment nog niet mogelijk om de facturen via onze website te bekijken. Wil je graag een factuur inzien of heb je een vraag over een factuur, neem dan even contact met ons op via help@cyclemasters.com.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem bij het doorgeven van je feedback. Probeer het later nogmaals.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op