Kleding & Merchandise ruilen of retourneren

Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je het artikel toch liever retourneren? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, de bestelling of een gedeelte daarvan terug sturen. Je dient de artikelen in originele staat en in de originele verpakking te verpakken. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. 

Als het product is beschadigd, dan kunnen we de retour afwijzen of kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.


Kleding en accessoires

Kosten

Kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Kosten voor retour zenden worden uitsluitend (achteraf) vergoed wanneer er sprake is van beschadiging door transport of foutief geleverde artikelen.


Ruilen

Als je liever een andere maat ontvangt stuur dan even een e-mail naar shop@cyclemasters.com. Je krijgt dan een kortingscode voor de verzendkosten zodat je die niet opnieuw hoeft te betalen. Wij kunnen de bestelling ook voor je aanmaken als je dit liever hebt.


Terugsturen 

Stuur de artikelen compleet (incl. alle accessoires behorende bij het artikel) en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele, onbeschadigde verpakking en een zo volledig mogelijk ingevuld retourformulier retour. We raden je aan je retour te versturen met een Track & Trace code. Je bent zelf verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van het product tijdens de verzending. Bewaar het verzendbewijs tot je melding hebt gekregen dat je retour is verwerkt. Je kunt ook (op afspraak) je retour langsbrengen op ons kantoor in Bleiswijk. Je kunt een mailtje sturen naar shop@cyclemasters.com om een afspraak te maken. 


Hoe terugsturen?

Vul het retourformulier in en doe het in de verpakking. Knip de adresstrook af en plak dit op het pakket. Breng het pakket naar een verzendlocatie naar keuze. Daar ontvang je een bewijs van verzending waarmee je aan kunt tonen dat het pakket is teruggestuurd. Bewaar deze code goed en zorg dat je deze bij de hand hebt als het nodig is.


Je kunt je retour ook aanmelden via shop@cyclemasters.com dan kun je de verzending aanmaken en betalen via een link die je van ons ontvangt. Je hoeft het label dan alleen uit te printen, op het pakket te plakken en af te geven bij een PostNL punt.


Afhandeling van de retourzending 

Zodra het door jou retour gestuurde artikel bij ons is verwerkt, ontvang je hierover een e-mail. Wij streven ernaar om je retour zo spoedig mogelijk te verwerken. Ons streven is om dit binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van het pakket af te handelen.


Terugbetaling

We betalen het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze als je betaald hebt. Alleen indien de gehele bestelling is geretourneerd dan worden eventueel betaalde verzendkosten terugbetaald.


Retouradres

CycleMasters BV

Jan van der Heydenstraat 26

2665 JA Bleiswijk

Telefoonnummer: 085 888 2853 (bereikbaar tijdens kantooruren)

E-mail: shop@cyclemasters.com

KvK-nummer: 74468065

BTW-nummer: NL859913600B01

Als je liever een andere maat ontvangt stuur dan even een email naar shop@cyclemasters.com. Je ontvangt dan een kortingscode voor de verzendkosten zodat je die niet opnieuw hoeft te betalen. Wij kunnen de bestelling ook voor je aanmaken als je dit liever hebt. 

Alles over ruilen en retourneren lees je hier.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op