Bikes en accessoires retourneren

Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je het artikel toch liever retourneren? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, de bestelling of een gedeelte daarvan terug sturen. Je dient de artikelen in originele staat en in de originele verpakking te verpakken. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. 

Als het product is beschadigd, dan kunnen we de retour afwijzen of kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.


Kosten 

Kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Voor pakketten zwaarder dan 30 kilogram welke door hun aard niet op normale wijze via de post teruggezonden kunnen worden, worden de verzendkosten geraamd op een maximum van ongeveer €150,- (afhankelijk van gewicht, volume en woonplaats).


Terugsturen

Voor het terugsturen van pakketten zwaarder dan 30 kilogram, zullen wij een ophaalafspraak met je maken. Het pakket zal door een door ons uitgekozen verzendpartner worden opgehaald.


Hoe terugsturen?

Indien je een pakket van meer dan 30 kilogram retour wilt laten sturen, kun je contact met ons opnemen via hello@cyclemasters.com. We zullen je vervolgens laten weten wat de vervolgstappen zijn voor het ophalen van het pakket.Afhandeling van de retourzending 

Zodra het door jou retour gestuurde artikel bij ons is verwerkt, ontvang je hierover een email. Wij streven ernaar om je retour zo spoedig mogelijk te verwerken. Ons streven is om dit binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van het pakket af te handelen.

Terugbetaling

We betalen het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze als je betaald hebt.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op