Interactieve Workouts

Met de interactieve workouts kun je zelf het verloop van de les bepalen. Tijdens de les geeft de instructeur tijdens een keuzemoment 2 opties voor de volgende track. Met deze opties kun je bijvoorbeeld kiezen tussen:

• het soort oefening
  • de intensiteit
  • het soort muziek
  • de route (bij Scenic Rides)

Hiermee heb je dus zelf in de hand hoe de les voor jou verloopt en kun je de les heel vaak volgen zonder dat deze hetzelfde is.

Opties kiezen

De instructeur licht de 2 opties toe en op het scherm worden de opties getoond. Je kunt vervolgens je keuze maken. Bij het kiezen van 1 van deze opties, zal de les direct verder gaan met jouw gekozen optie. Indien je geen keuze maakt, zal de les automatisch verder gaan met 1 van de volgende tracks. Het is dus niet erg als je een keuzemoment mist.

Aangepaste interface

De interface tijdens een interactieve workout wijkt iets af van een normale les. Waar je normaal gesproken de resterende tijd van de les ziet, zie je nu de gevolgde tijd van de les. Dit omdat de resterende tijd van de les, afhankelijk is van de keuzes die je tijdens de les maakt. De indicatie van de afgelegde afstand en de verbrande calorieën worden wel getoond en zijn ook berekend op basis van de keuzes die je maakt.

Het casten van een interactieve workout naar een Chromecast

Het is, net als bij alle andere workouts, mogelijk om de interactieve workouts op een TV te bekijken in combinatie met een Google Chromecast. Tijdens het casten worden de keuze opties getoond op het apparaat waar je mee cast, bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zorg er dus voor dat je deze in de buurt houdt als je een interactieve workout volgt.

Let op: Voor het volgen van de interactieve workouts met de CycleMasters iOS of Android App, is de nieuwste versie van de app vereist. Indien je niet de meest recente versie van de app gebruikt, dan verschijnt er een uitroepteken in de paarse startknop. De meest recente softwareversie van onze app is: 3.7.4. Heb je deze versie (nog) niet? Controleer dan even in de Apple App Store of Google Play Store of er een update beschikbaar is voor de CycleMasters app.