Casten via de website en Chromecast

Met een Chromecast bekijk je de CycleMasters lessen eenvoudig via je TV. Met een Chromecast is het mogelijk om de CycleMasters content te regelen vanaf je mobiele Android-apparaat of je computer vanuit een Chrome-browser met de Google Cast-uitbreiding.

Compatibiliteit van apparaten

• Compatibel met Android-smartphones en -tablets met Android 6 of hoger.
  • Compatibel met de Chrome-browser op Windows-, Mac- en Chromebook-computers. Chrome-versies ouder dan versie 51 vereisen de Google Cast-extensie.

Voor elk apparaat moeten de meest recente updates zijn geïnstalleerd.

CycleMasters lessen casten naar je TV

Je mobiele apparaat of de computer moet verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk als de Chromecast. Ga naar support.google.com/chromecast voor informatie of hulp als je de Chromecast koppelt aan je tv en/of verbindt met het wifi-netwerk.

1. Bezoek de CycleMasters-website vanuit je Chrome-browser.
  2. Zodra je bent aangemeld, selecteer je de gewenste les.
  3. Selecteer rechtsonder in het videoscherm het Cast pictogram.
  4. Selecteer je Chromecast in de lijst met beschikbare apparaten om de CycleMasters les op je tv te bekijken.