Casten via de website en AppleTV

Met een Apple TV bekijk je de CycleMasters lessen eenvoudig via je TV. Zo is het mogelijk om de CycleMasters content te regelen via de Safari browser op je iPhone, iPad of Mac.

Compatibiliteit van apparaten

• Compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-modellen met iOS 11.2 of hoger.
  • Compatibel met de Safari-browser op Mac computers

Voor elk apparaat moeten de meest recente updates zijn geïnstalleerd.

CycleMasters lessen casten naar je TV

Je mobiele apparaat of de computer moet verbonden zijn met hetzelfde (wifi-)netwerk als de Apple TV.

1. Bezoek de CycleMasters-website vanuit je Safari-browser.
  2. Zodra je bent aangemeld, selecteer je de gewenste les.
  3. Selecteer rechtsonder in het videoscherm het Airplay pictogram.
  4. Selecteer je Apple TV in de lijst met beschikbare apparaten om de CycleMasters les op je tv te bekijken.

Let op: De dynamische interface in de workouts is een extra laag die wordt meegegeven aan de video's. Omdat je via Airplay deze laag niet naar de tv kunt sturen, wordt deze niet vertoond wanneer je de workouts cast in combinatie met Airplay. Je kunt er in dit geval voor kiezen om Synchrone weergave.