Slechte kwaliteit video

Wat moet je doen bij afspeel problemen? Stel: de lessen worden getoond in een lage kwaliteit. Het beeld is niet scherp en de audio klinkt niet goed.

Oorzaak:

We maken gebruik van een techniek die ervoor zorgt dat ook bij lagere internetsnelheden de lessen blijven afspelen. De kwaliteit van het beeld wordt aangepast aan de actuele internetsnelheid. Dit kan met name voorkomen bij wifi-netwerken met slechte ontvangst en mobiele datanetwerken waarbij de internetsnelheid sterk kan wisselen.

Mogelijke oplossing(en):

1. Gebruik een netwerkkabel: Sluit het apparaat waar je de lessen mee afspeelt met een netwerkkabel aan op het internet.
  2. Wifi-verbinding verbeteren: Maak gebruik van een wifi-versterker om het signaal van jouw wifi-verbinding te verbeteren op de plek waar je de lessen volgt.

Heb je bovenstaande mogelijkheden geprobeerd en heb je nog steeds problemen met het afspelen? Dan kun je het beste contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld.