Welke (type) Indoor Cycling fiets raden jullie aan?

Onze workouts kun je volgen met elk soort Indoor Cycling fiets. Er zijn geen speciale vereisten aan de fiets. Er is veel aanbod (en verschil in kwaliteit) tussen de verschillende beschikbare fietsen. Afhankelijk van jouw eisen en budget kun je een fiets kiezen die bij je past.
Aandachtspunten bij de aanschaf van een fiets zijn het weerstandssysteem (meestal magnetisch of viltblok), de aandrijving (ketting vs v-snaar) en het gewicht van het vliegwiel. Laat je hierin goed adviseren door een speciaalzaak.

CycleMasters heeft een samenwerking met BeterSport, Fitwinkel, Decathlon en Fitnessapparatuur (verhuur), zij kunnen je alles vertellen over de verschillen tussen de verschillende beschikbare modellen.

In deze koopgids hebben wij de 5 beste bikes van dit moment op een rijtje gezet en geven we je, naast de informatie van de leverancier, ook ons eigen oordeel. Bekijk de gids hier.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem bij het doorgeven van je feedback. Probeer het later nogmaals.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op