Ondersteunt mijn telefoon de CycleMasters App?

De iOS app is geschikt voor alle iPhones en iPads met minimaal iOS 10. De Android app kan geïnstalleerd worden op toestellen met minimaal Android 4.3.

Als je gebruik maakt van de Android App en je deze hebt gedownload via Google Play, dan kun je je aanmelden door een account aan te maken op onze website.
Als je de iOS App uit de AppStore gebruikt dan kun je je in de App aanmelden of lid worden. Heb je je aangemeld via de website? Dan kun je ook inloggen in de App en op deze manier gebruik maken van ons aanbod.