Casten met de CycleMasters app

De lessen van CycleMasters zijn eenvoudig te casten via Chromecast of Airplay.

Chromecast

Gebruik Chromecast om de lessen vanaf jouw Android of Apple apparaten te streamen naar de tv.

1. Zorg ervoor dat het apparaat waar vandaan je wilt casten met hetzelfde wifi netwerk is verbonden als je Chromecast.
  2. Open de app en maak eenmalig verbinding met Chromecast.
  3. Het Chromecast symbool vind je op een van de lesdetail pagina's.
  4. Vervolgens kies je de tv (of beamer) waarop je de app wilt afspelen.
  5. Onze Chromecast applicatie start dan automatisch op, waarna je op de tablet een workout kunt kiezen, die je op tv kunt volgen.

Ditzelfde geldt wanneer je ervoor kiest om alleen een les te casten naar het scherm. Je start dan eerst de les op, waarna je rechts bovenin het scherm kiest voor de Chromecast functie.

Airplay

Gebruik AirPlay om de lessen vanaf jouw Apple apparaten te streamen naar een Apple TV of een smart-tv die compatibel is met AirPlay 2.

1. Verbind jouw iOS-apparaat met hetzelfde wifi netwerk als jouw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Kies de les die je wil afspelen in de CycleMasters app.
  3. Klik op het Airplay symbool bovenin de video.
  4. Kies jouw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Wil je de lessen casten naar je tv via de website van CycleMasters? Dit kan ook via Airplay en Chromecast.