Structuur en inhoud van de lessen

Onze lessen zijn beschikbaar in varianten van 20, 30, 45, 60 en 90 minuten. De lessen zijn onderverdeeld in diverse lessoorten, categorieën en intensiteitsniveaus, zodat je altijd een les kunt vinden die bij je past.

Lessoorten

Scenic Ride
Laat je meenemen in prachtige landschappen en bekende fietsroutes in Europa. In jouw workout beklim je onder andere de Passo dello Stelvio of de Mont Ventoux of volg je een van de andere prachtige routes in binnen- en buitenland.

Beat Ride
Een nieuwe complete body workout op het ritme van opzwepende muziek; dat is Beat Ride! Dit unieke concept komt overgewaaid uit hippe cycling studio's in Londen. Hou je van bewegen op muziek en zijn jouw doelen kracht opbouwen en vet verbranden? Dan is Beat Ride dé les voor jou!

Signature Ride
Iedere trainer heeft zijn of haar eigen stijl van lesgeven en keuze van muziek. In de nieuwe Signature Ride lessen kies je zelf welke trainer en stijl jou het meeste aanspreekt. Deze lessen worden opgenomen in onze eigen studio en deze lessen zijn zowel live als on-demand volgen!

Categorieën

  • HIIT - Korte lessen van 20 minuten met een hoge intensiteit
  • Cardio Interval - Lessen van 20, 30, 45 of 60 minuten
  • Endurance - Lessen van 90 minuten


Intensiteit van de les

De intensiteitsniveaus van een les geven de intensiteit aan van de hele les. Beginner is het minst intensief, vergevorderd is het meest intensief.


Intensiteit per muziektrack

De intensiteit van de oefeningen in een muziektrack, wordt aangegeven aan de hand van power levels. Per track zie je een power level in beeld dat aangeeft hoe intensief dit gedeelte van de les is. Power level 1 is het minst intensief, power level 5 het meest intensief.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem bij het doorgeven van je feedback. Probeer het later nogmaals.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op