Structuur en inhoud van de lessen

Onze lessen zijn beschikbaar in varianten van 20, 30, 45, 60 en 90 minuten. De lessen zijn onderverdeeld in diverse lessoorten, categorieën en intensiteitsniveaus, zodat je altijd een les kunt vinden die bij je past.

Lessoorten

Scenic Ride
Laat je meenemen in prachtige landschappen en bekende fietsroutes in Europa. In jouw workout beklim je onder andere de Passo dello Stelvio of de Mont Ventoux of volg je een van de andere prachtige routes in binnen- en buitenland.

Beat Ride
Een nieuwe complete body workout op het ritme van opzwepende muziek; dat is Beat Ride! Dit unieke concept komt overgewaaid uit hippe cycling studio's in Londen. Hou je van bewegen op muziek en zijn jouw doelen kracht opbouwen en vet verbranden? Dan is Beat Ride dé les voor jou!

Signature Ride
Iedere trainer heeft zijn of haar eigen stijl van lesgeven en keuze van muziek. In de nieuwe Signature Ride lessen kies je zelf welke trainer en stijl jou het meeste aanspreekt. Deze lessen worden opgenomen in onze eigen studio en deze lessen zijn zowel live als on-demand volgen!

Categorieën

  • HIIT - Korte lessen van 20 minuten met een hoge intensiteit
  • Cardio Interval - Lessen van 20, 30, 45 of 60 minuten
  • Endurance - Lessen van 90 minuten


Intensiteit van de les

De intensiteitsniveaus van een les geven de intensiteit aan van de hele les. Beginner is het minst intensief, vergevorderd is het meest intensief.


Intensiteit per muziektrack

De intensiteit van de oefeningen in een muziektrack, wordt aangegeven aan de hand van power levels. Per track zie je een power level in beeld dat aangeeft hoe intensief dit gedeelte van de les is. Power level 1 is het minst intensief, power level 5 het meest intensief.

Yoga lessen
Ondersteunend aan de Indoor Cycling lessen, kun je ook Yoga sessies volgen. Deze lessen zijn beschikbaar in zowel 20 minuten als 50 minuten. Deze lessen zijn te volgen op ieders niveau, maar voor absolute beginners is er ook een beginnersles beschikbaar. In deze les worden de basisoefeningen aan je uitgelegd. 

Lessoorten

After Workout sessies
De 20 minuten Yoga lessen zijn ideaal om te volgen na je cycling workout, wanneer je lichaam warm en gespannen is van jouw training. In 20 minuten zorg je ervoor dat jouw lichaam weer ontspant en in de herstelmodus komt. 

Themalessen
De 50 minuten lessen kunnen als losstaande les gevolgd worden en zijn opgebouwd volgens diverse thema's. Zo zijn er lessen speciaal voor in de ochtend of avond, gericht op de rug, nek en schouders of met de focus op herstel. Deze Yoga sessies kun je volgen op rustdagen of als vervanging van je krachttraining. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op