Welk soort lessen bieden jullie aan?

Bij CycleMasters kun je terecht voor een totaalaanbod aan Indoor Cycling workouts, Strength workouts en ondersteunende Yoga sessies. 


Indoor Cycling Workouts

De Indoor Cycling workouts zijn verdeeld in verschillende categorieën.

  • Scenic Rides: In jouw workout rijd je onder andere in de 'Passo dello Stelvio' in Italië of de 'Col du Portet' in Frankrijk. Hou je van de natuur en combineer je dit graag met een stevige workout? Kies dan voor de Scenic Rides!
  • Studio Rides: Tijdens een Studio Ride ervaar je de workout zoals je dit doet in een cycling studio. Volg bijvoorbeeld een Intveral, HIIT of Endurance Ride en laat je meeslepen door de muziek en de studiolichten. 
  • Bootcamp Rides: Combineer Indoor Cycling met krachttraining tijdens een Bootcamp Ride. Je start de workout op de bike voor een cardiotraining. Vervolgens werk je samen met de instructeur aan het verbeteren van je kracht. Dit is de ultieme total body workout.

Strength Workouts

Tijdens de korte strength workouts, werk je aan je kracht en stabiliteit. De workouts zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals Core, Booty en Total Body.


Stretch & Relax (Yoga)

De Yoga lessen zijn onderverdeeld in lessen geschikt direct ná een cycling workout en op zichzelf staande lessen die je kunt toevoegen aan je trainingsschema. Yoga is gericht op ontspanning, ademhaling en flexibiliteit. De combinatie van Yoga en Cycling zorgt voor balans, gezondheid en rust. Met Yoga train je niet alleen je core of beenspieren, maar zet je je hele lichaam aan het werk.


Programma's

Ook kun je één van de verschillende programma’s volgen. In een programma staan meerdere lessen met een bepaalde opbouw in een bepaalde periode. Hierdoor kun je bijvoorbeeld als beginner eenvoudig en verantwoord starten met Indoor Cycling.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op