Welk soort lessen bieden jullie aan?

Bij CycleMasters kun je terecht voor een totaalaanbod aan Indoor Cycling workouts. De lessen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Op dit moment vind je Scenic Ride, Beat Ride en Signature Ride online. Later dit jaar zullen er ook aanvullende video’s en workouts worden toegevoegd, zoals de Core Workouts. Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over de verschillende type workouts.

Ook kun je één van de verschillende programma’s volgen. In een programma staan meerdere lessen met een bepaalde opbouw in een bepaalde periode. Hierdoor kun je bijvoorbeeld als beginner eenvoudig en verantwoord starten met Indoor Cycling.
Maar er zijn bijvoorbeeld ook programma’s voor gevorderden met als doel extra conditie en kracht op te bouwen.